The Watch House, Kent

Kent College, Canterbury

‘Throughout the various contracts undertaken, Abbott Construction carried out the work in a professional and conscientious manner, accommodating the day to day needs of the school to ensure the works minimised any disturbance to teaching activities.’

This dwelling consists of 4 no bedrooms with all en-suite facilities at first floor level, all with sea views.  At the ground floor level there is an open plan kitchen, dining area and lounge with coastal views.  There is also a ground floor toilet and kitchen utility area.  The converted section of the old Watch House at this level has a snug room, again with coastal views and a staircase leading to all floors.

The basement has a games area, wine and equipment store, shower room and changing facilities.  There is also a reduced height store created under the existing Watch House ground floor for useful storage.

Externally there is a natural pool and reed bed, patio area and also a summer house.

PHONE 01227 471 206